14 Apr 2020
14 April 2020

CÂT DE NECESARĂ ESTE IZOLAREA?!

În 1952, fizicianul german Winfried Otto Schumann (1888-1974) a calculat, împreună cu studenții săi, frecvența câmpului magnetic creat între suprafața Pământului și granița ionosferei (50-80 km, conform diferiților autori). După numeroase calcule, confirmate de foarte mulți cercetători, s-a constatat că această frecvență este 7,83 Hz. Ea a fost inițial denumită rezonanța Schumann, pentru ca mai apoi să primească titulatura de Pulsul Pământului sau frecvența vitalității și a sănătății perfecte.

Herbert König și apoi Hans Berger au stabilit legătura între rezonanța Schumann și frecvența normală a creierului și au găsit aceeași cifră 7,83 (ritmul dominant al undelor cerebrale la toate mamiferele în stare Alfa sau în repaos). La această frecvență se optimizează ritmurile de funcționare a tuturor organelor (circa 250) și, firește, se desfășoară toate reacțiile biochimice care condiționează buna funcționare a organismului. Rezonanța Schumann este calculată în condiții de mediu normal și, în ceastă stare, oferă dezvoltarea optimă a omului și a ecosistemelor. A mai fost denumit și pulsul vieții.

Rezonanța Schumann modulează, influențează și optimizează indicatori ai sănătății precum tensiunea arterială, bolile cardiace și neurologice, boli neuroendocrine, carențe de proteine, agitație, agresivitate și altele. Ea reglează, prin intermediul ADN, toate reacțiile biochimice ale organismelor și le optimizează.

La condiții planetare, dar și locale, rezonanța Schumann este influențată negativ de erupțiile solare, radiațiile nocive, poluarea atmosferei, poluarea electromagnetică a rețelelor, aparatura casnică (TV, cuptoare cu microunde, mașini de spălat și multe altele). Pe plan local, rezonanța Schumann este filtrată de buncăre, clădiri din beton, poluări locale etc.

Pe de altă parte, profesorul Rüther Wever (1923-2010) a făcut cercetări pe studenți voluntari introduși în buncăre, nu departe de blocurile de beton unde rezonanța Schumann a pătruns deviată de la normal. Studenții s-au îmbolnăvit – dureri de cap, leșin, moleșeală, creșterea pulsului, a tensiunii arteriale etc. Simptomele au dispărut atunci când un generator de frecvență 7,83 Hz a fost strecurat la locul de experimentare.

Luc Montagnier, virolog francez, deținător al Premiului Nobel pentru descoperirea HIV, a demonstrat experimental că formarea vieții în mediu neviu, în apă, poate fi realizată sub formă de proteine și ADN numai la RS = 7,83 Hz. În afara ei, proteinele nu se formează.

Am prezentat foarte succint aceste lucruri pentru a susține că depozitarea populației în blocuri, subsoluri etc., pentru a-i izola de coronavirus, este o mare greșeală. Acesta este motivul pentru care bătrânii, deja bolnavi, pierd rapid din puțina imunitate pe care o mai au, bolile existente li se agravează, devenind mai sensibili față de virusuri. Ei oricum petreceau cea mai mare parte a timpului în case, dar în această perioadă ieșeau la lucratul grădinilor (cei de la țară) sau se mișcau prin parcurile din apropierea blocurilor (cei care nu au curți proprii). Ei nu transmit virusul mai mult decât alți membri ai colectivității.

Problemele suplimentare aduse de creșterea rezonanței Schumann în spații izolate constau în slăbiciune, amețeli, dureri de cap, dereglări metabolice, accelerarea creșterii tensiunii arteriale, boli renale etc. Copiii sunt foarte periclitați din cauza deficitului biochimic de formare a proteinelor, foarte periculos. Așadar, acest gen de izolare impusă, văzută ca măsură principală de evitare a contaminării, pare să fie o soluție mai degrabă dăunătoare decât folositoare (părerea mai multor cercetători), pentru că izolarea nu duce la imunizare și, în plus, intră sub incidența creșterii RS în spații închise, cu toate consecințele ce derivă de aici.

Nu există dovezi științifice privind supradimensionarea timpului de izolare ca metodă principală în algoritmul controlului virusului. Algoritmul este necesar să fie regândit. Prezența în natură (parcuri, grădini, maluri de ape, păduri) este o metodă eficace de acordare a organismului oamenilor cu RS și de menținere a sistemului imunitar activ și eficace. Dacă totuși se insistă pe izolare, locuințele, mai ales cele de la subsoluri, demisoluri sau cele cu pereți din betoane, ar trebui să fie dotate cu generatoare de frecvență Schumann – o soluție care nu este chiar ieftină. Același lucru ar trebui să se întâmple și în halele de producție industriale, cu închidere ermetică. Intrați pe frecvența Alfa, oamenii devin activi, au chef de muncă și de câștig. Economia este necesar a se relansa urgent și acest lucru se poate face numai prin muncă la locurile de producție.

Acest material este o părere personală și poate fi luat în seamă de toți cei care au interes în protecția românilor și relansarea economică a țării. Este nevoie de o gândire nouă pentru optimizarea stării sanitare, dar și economică a României. Viața oamenilor trebuie să fie una reală, și nu doar respirație și metabolism. Dinamica, gândirea, contactul strâns cu natura, spiritul și înțelepciunea sunt producții ale vieții oamenilor. Înainte de a se da o ordonanță de orice tip, decidenții au datoria de a căuta vectorii care susțin viața. Odată identificați, aceștia se stimulează, pentru a contracara efectul negativ al vectorilor dăunători vieții. Viața fiecăruia dintre noi va lua sfârșit mai devreme sau mai târziu, însă am dori să ajungem în acel punct în liniște, nu baricadați în case de legi obscure, care să ducă la dezvoltarea anxietății, a bolilor nervoase, a celor cardiace etc. Oare această situație nu generează mai mult rău decât bine?

Leave a Reply