08 Jul 2012
8 July 2012

Plantele şi politicienii

Motto: “Agricultura înseamnă rasism vegetal. Când morala creştină va triumfa, vom uda cu aceeaşi pietate şi spinul, şi măslinul.” (Valeriu Butulescu)

Se demonstrează ştiinţific, aproape zilnic, că plantele comunică între ele într-o măsură cu mult mai mare decât oamenii. Modalităţile de comunicare sunt cu mult mai sofisticate, dar cu siguranţă mai sigure şi mai sincere decât comunicarea interumană. Prin cercetările efectuate, Mărioara Godeanu, biolog şi cercetător remarcabil, cu erbicide aplicate plantelor, a constatat că “plantele comunică între ele printr-un sistem energo-informaţional”. Adică îşi transmit una-alteia informaţiile prin emisie şi captare de energie.
Personal, consider, şi am şi eu argumente ştiinţifice în acest sens, că procesul este coordonat genetic prin implementarea unor senzori proteici în epidermele celulelor exterioare. Dacă într-o experienţă cu erbicide se tratează cu un glifosat, plantele intoxicate transmit un mesaj de pericol de intoxicare, pe care însă îl resimt plantele netratate. Cu alte cuvinte, plantele sănătoase “plâng” încă de la început pentru suratele lor intoxicate, după ce au primit semnalul de pericol. Din solidaritate, uneori ele mor alături de cele intoxicate.
Mai multe detalii